Turnee

Pentru că sportul înseamnă competiție, clubul Armada își propune mereu să participe la cele mai relevante competiții naționale și internaționale.

BADMINTONTURNEE URMĂTOARE

CLUB DE BADMINTONPROGRAM SĂPTĂMÂNAL

JUNIORI si AMATORI
Badminton Armada Arena (Complex Sportiv Antilopa)
LUNI
19:30 -22:00
MARȚI
19:30 - 22:00
MIERCURI
19:30 - 22:00
JOI
19:30 - 22:00
VINERI
19:30 - 22:00
DUMINICA
16:00 - 18:00

*Sunt disponibile si alte sloturi orare, la cerere.

JUNIORI si AMATORI
București | Sun PLAZA
Miercuri
18:00 - 19:30
Vineri
18:00 - 19:30
Duminica
18:00 - 20:00

* Uneori programul poate suferi modificari datorita activitatilor competitionale ale altor sporturi. Actualizarile se publica mereu pe grupul dedicat de pe Facebook: Badminton Armada – Sala Elite, SUN PLAZA.

BADMINTONDe ce sa alegi badmintonul la Armada?

https://badmintonarmada.ro/wp-content/uploads/2019/04/Reprezentam-cu-mandrie-si-onoare-Romania.jpg

Reprezentăm cu mândrie și onoare România!

Fie că merg la tabere internaționale de pregătire sau la turnee internaționale, badmintoniștii Armada au ambiția de a lăsa în urmă cu adevărat acea parte de imagine despre care mai mult se vorbește în țară. Suntem luptători și în același timp acționăm inteligent și constructiv pentru a deveni un reper local atunci când cei din străinătate se raportează la noi.

https://badmintonarmada.ro/wp-content/uploads/2019/04/Integritate-si-etica-sportiva.jpg

Integritate și etică sportivă și profesională!

Managementul clubului se susține pe principii simple: transparența, raportarea mereu la costuri, respectul față de sportivii și antrenorii oponenți. Nu contestăm arbitrajul și nici tragerile la sorți.

Apreciem munca în fața talentului!

La Armada suntem convinși că pe termen lung, aportul muncii la succesul atât sportiv, cât și profesional este cel determinant. De la momentul inițierii în badminton, copilul este antrenat și promovat pe principiul meritocrației!

Simina Ioana Turcu

Tehnica pe primul plan!

Conceptul de formare și perfecționare are la bază principiul dobândirii tehnicii de lovire și de deplasare înaintea pregătirii fizice intense. Până la pubertate antrenamentele sunt compuse în principal din elemente de tehnică de lovire și de deplasare, intensitatea fizică crescând abia după vârsta de 15 -16 ani.

© copyright badmintonarmada.ro. Toate drepturile rezervate!