Despre noi

Suntem o comunitate de iubitori de badminton și un club sportiv privat, de juniori, afiliat la Federația Română de Badminton.
https://badmintonarmada.ro/wp-content/uploads/2019/01/flyer_A5_fata-640x456.jpg

ARMADA SUD
BUCUREȘTI

ACS ARMADA SUD SPORT CLUB BUCURESTI este un club sportiv privat de badminton juniori, afiliat la Federatia Romana de Badminton. Clubul se autofinanteaza din taxele lunare platite de catre copii (parinti).

Activitatea clubului are drept scop principal formarea si educarea pe principii etice a copiilor practicanti de badminton (cu varste cuprinse intre 5 – 18 ani) prin derularea intr-un mod organizat si structurat a unui program de pregatire care atinge atat componenta de dezvoltare fizica armornioasa a copilului cat si cea mentala si comportamentala, creandu-se astfel premisele succesului in viata, bazat pe aptitudini si deprinderi sociale sanatoase.

In sala de badminton copiii (juniori legitimati in categoriile U09-U19) intra in contact, joaca si “se joaca”, socializeaza cu alti copii cu care devin prieteni nu doar pe perioada copilariei ci chiar pe viata.

Activitatile se desfasoara sub auspiciile conferite de conceptul “The Power of Positive Feedback” – un concept destul de rar intalnit in cultura educationala romaneasca. Copiii sunt incurajati astfel sa fie deschisi, comunicativi, receptivi la observatii spre imbunatatire, altruisti si intelegatori unii fata de ceilalti.

Astfel, lor li se instaureaza o “dependenta” placuta de mediul asociat cu fluturasul si racheta de badminton, o dependenta care ii creste in mod dovedit performantele scolare si intelectuale.

In acest fel se materializeaza viziunea clubului, pornita de la sloganul “Prin Pasiune spre Performanta”: formarea de performeri, atat pe terenul de badminton cat mai ales in viata.

Ne mandrim cu prezenta sportivilor nostri in cele mai bune licee bucurestene si facultati de prestigiu precum si cu carierele profesionale si dezvoltarea personala ale jucatorilor nostri amatori.

#Prin pasiune spre perfomanta, in viata!

Palmaresul Nostru

Obiectivul nostru principal este prezența zâmbetului, atât la începutul antrenamentului, cât mai ales la final! Orice alt trofeu municipal, național sau internațional este un bonus!
Campion Național Simplu Masculin U13 – 2017, Târgu Mureș
https://badmintonarmada.ro/wp-content/uploads/2019/04/Cupa-României.png
Campion National Simplu Masculin U15 – 2018, Timisoara
Campion National Dublu Feminim U11 – 2018, Galati
Cupa Romaniei Simplu Feminin U11 – 2018, Galati
locul 3 Dublu Feminin, Campionatul National U17 – 2018, Bucuresti
Cupa Romaniei Dublu Feminin U15 – 2019, Bucuresti
Serbian Youth Open, locul 2 Dublu Masculin, U13 – Novi Sad Serbia
Campionatul Balcanic pe Echipe, Locul 3 pe echipe U13 - Haskovo, Bulgaria

Oferta Noastră

Armada Sud vă oferă posibilitatea practicării unui sport, în cadru organizat, accesibil oricui, indiferent de vârstă, iar copiilor li se oferă șansa de a se dezvolta armonios și sănătos, precum și oportunitatea de a face performanță, în BADMINTON!

https://badmintonarmada.ro/wp-content/uploads/2019/03/Bacground-white.jpg

© copyright badmintonarmada.ro. Toate drepturile rezervate!