Badminton la Copsa. Copsa-i mica, inima-i mare!!!

June 10, 20240

Ne-am intors si de la Copsa Mica, dupa trei din cele mai frumoase zile petrecute in comunitatea de badmintonisti din Romania! Am fost ca intr-o tabara, comprimata pentru doua zile si jumatate, la un eveniment care este deja traditional: Cupa Copsa Mica – Editia 2024.

Cupa Copsa Mica este un evenimentul la care badmintonistii vin la Copsa pentru a se simti bine. Se zambeste mult apoi se striga cu patima la marile rateuri, se transpira teribil, se focalizeaza greu fluturasul atunci cand se face noapte. Se ajunge mereu devreme si se sta pana la premiere, pentru ca oamenii se simt bine pe tot parcursul sederii la Copsa si cand pleaca isi jura pe rosu ca se vor vedea cu siguranta anul viitor. Unii revin negresit, altii nu au cum si sunt nevoiti sa sara un an sau chiar doi, toate ca toate, dar gazdele nu se supara si isi vad mereu de ce stiu ei mai bine: sa puna badmintonul amator intr-una din cele mai faine lumini din tara. Doamna Delia Draghiciu are dupa amiaza de vineri alocata pentru placinta cu branza, la tava, si sta intr-atat de aproape de sala incat esti nevoit sa  faci cumva sa o iei dar sa nu te frigi. Domnul primar are ziua de sambata blocata pentru a pregati probabil cel mai bun gulas din Romania, pentru toata trupa de badmintonisti galagiosi si morti de pofta!

Sunt multe detalii faine care te atrag la Copsa, insa pentru a nu strica farmecul, ma opresc din enumerari si las doar curiozitatea sa lucreze. Si eu mi-am promis ca voi reveni anul viitor si chiar daca o sa imi incalc promisiunea, o sa stiu sigur ca gazdele nu se vor supara, ci vor zambi si ne vor astepta cum se cuvine anul viitor, sau daca nu, in celalalt an de dupa!

Las aici o poza de la petrecerea de la Casa de oaspeti Frauendorf, impreuna cu intrebarea deschisa: vede cineva pisica din fotografie?

Salutari badmintoniste din Copsa Mica!

Cristian Turcu, 10.06.2024

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© copyright badmintonarmada.ro. Toate drepturile rezervate!