Primul cantonament intensiv pentru badminton al clubului Armada!

May 26, 20220

Dupa doi ani in care miscarea sportiva badmintonista a avut de de suferit, anul 2022 a adus lucruri bune si foarte bune practicantilor de badminton din Romania. Reluarea calendarului competitional intern a adus energie si emulatie in fenomen: au aparut noi jucatori iar cei existenti si-au crescut nivelul.

De asemenea, si pentru jucatorii amatori anul 2022 a adus 6 turnee de succes in diferite orase ale tarii si odata cu ele si cresterea numarului de practicanti.

Pentru jucatorii de performanta dar si pentru cei amatori care doresc sa isi ridice nivelul, clubul ARMADA SUD vine cu o propunere inedita: primul cantonament intensiv realizat dupa cele mai inalte standarde ale cluburilor din tarile avansate.

Astfel, in perioada 01-07 august 2022, in baza de pregatire a clubului vor avea loc cate trei antrenamente pe zi, in mod alternativ, sub coordonarea a trei antrenori specializati, pe trei linii de pregatire diferite dar complementare: tehnica si tactica, viteza si reflexe, forta si mobilitate. Antrenorii responsabili vor fi Christopher Pound Niusa – Level 2 Coach BWF, Andrei Antonescu – antrenor atletism cu studii de perfectionare in Danemarca si Spania, Aurel Nita – antrenor Kempo si instructor de fitness.

Sportivii vor fi separati pe 3 grupe valorice. Acest cantonament se adreseaza si juniorilor romani interesati de participarea la CE Juniori care vor debuta chiar din 18 august 2022 la Belgrad – Serbia.

Costul cantonamentului este de 700 de lei iar data limita de inscrieri este 10.07.2022. Inscrierea se poate face pe baza unui avans de 50% platibil in contul clubului: RO75BTRLRONCRT020734570.

Asadar, mergem impreuna mai departe si crestem nivelul badmintonului in Romania!

Cristian Turcu 

26.05.2022

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© copyright badmintonarmada.ro. Toate drepturile rezervate!