Campionatele Nationale de Badminton revin!

November 8, 20210

Dupa 2 ani de seceta competitionala oficiala interna, in luna decembrie 2021 se vor tine campionatele nationale de badminton, dupa cum urmeaza:

Bucuresti, sala CSS 6, 10-12 decembrie 2021 – Campionatul National 2021 U17 & U19.

Timisoara, Sala UVT, 16-19 decembrie 2021 – Campionatul National 2021 U13, U15, U23 si Seniori-Elite.

Organizarea competitiilor a fost decisa de Adunarea Generala Extraordinara a membrilor afiliati ai Federatiei Romane de Badminton, sambata 05.11.2021, gazduita cu ospitalitate de clubul din Berceni, jud. Prahova. 

Informatii la cald, pentru cei direct interesati, sportivi, antrenori, parinti:

• Sportivii vor juca pentru cluburile de legitimare de jure de la momentul ultimei competitii din 2019; nu se vor lua in considerare dublele legitimari si transferurile de facto dintre timp.

• Taxele de participare vor fi cele din ultimul regulament nemodificat la competitia de la Bucuresti, in timp ce la Timisoara taxa de participare va fi modica (10 lei/proba), prin bunavointa si resursele cluburilor locale organizatoare.

• Competitiile se tin exact dupa regulamentul in vigoare in 2019, cu mentiunea ca datorita lipsei unei referinte de rezultate in ultimii ani, Comisia de competitii a decis sa nu stabileasca capi de serie inainte de tragerile la sorti.

• Fara spectatori.

• In lipsa momentana a resurselor tehnice si logistice a Federatiei (se afla pe rolul instantei: http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000976553&id_inst=3) competitiile se vor tine pe resursele financiare si logistice ale cluburilor si implicit ale sportivilor. Mingile de joc oficiale vor fi Yonex AS 50 (155 lei) sau Ling Mei BBS Dimgray (115 lei), se vor cumpara la concurs si se vor alege de comun acord de jucatori inainte.

Tot in aceeasi sedinta Adunarea Generala Extraordinara a aprobat si votat crearea Subcomisiei responsabile de regimul competitional al jucatorilor amatori si veterani, formata din domnii Istvan Elekes, Dan Stegaru, Daniel Iancu Badau, Dorin Dediu, Bogdan Cristea si Tiberiu Iacomi.

De asemenea, a fost lansat un mesaj catre cluburile afiliate pentru a avansa deja propuneri de gazduire si organizare competitii pentru anul 2022.

La sedinta au fost prezente, prin responsabili directi sau delegati 23 de cluburi din 38 (necesarul era de 50%+1), iar din partea organelor superioare de conducere au fost prezenti si au condus sedinta vicepresedintele – dl. Marian Pandele si presedinta – d-na Lavinia Pavel.

Sa ne revedem sanatosi la concursuri!

Succes in pregatire!

08.11.2021 Cristian Turcu

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© copyright badmintonarmada.ro. Toate drepturile rezervate!