Speranta revine: FRB Redivivus!

June 22, 20210

            O stire foarte buna: M.T.S. a avizat pozitiv atat noile organe de conducere ale Federatiei Romane de Badminton cat si, implicit, procedura electorala fara precedent, desfasurata in primele luni ale acestui an.  In acest moment, mai urmeaza ultima formalitate legala, si anume recunoasterea printr-o hotarare judecatoareasca.

            Fenomenul badmintonist din Romania mai are foarte putin de asteptat pana la revenirea la viata a formei de organizare oficiala – recunoscuta de statul roman: Federatia Romana de Badminton. Este o realizare meritorie a tuturor celor implicati in procesul de reorganizare al FRB, oameni care prin taria viziunii au  dovedit vicisitudini fara precedent.

             Cu siguranta nu va mai fi cum a fost. Va fi mult mai bine! Fotografia reprezentativa a articolului nostru -stire, speram sa fie inteleasa de toti oamenii din fenomen: fiecare dintre noi este o rotita in angrenaj si fiecare este intr-atat de important pe cat este de orientat spre mersul armonizat al angrenajului. 

              Daca lucrurile merg bine, din toamna sunt sanse mari sa avem din nou un cadru oficial primele ingrediente ale dezvoltarii si normalitatii: competitii, clasamente, comisii, reguli.

              Intre timp, pentru competitia europeana fanion CE U17 (3-12 septembrie, Podcertrek Slovenia), sportivii romani se pregatesc care cum se descurca, din resursele proprii, insa ambitiile sunt ponderate (si nu este mai bine asa!?) si direct legate de calitatea pregatirii. Poate 2021 va aduce si aici vesti bune!

Succes FRB, in noul drum!

Cristian Turcu

22.06.2021

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© copyright badmintonarmada.ro. Toate drepturile rezervate!