Un nou proiect Badminton Armada: Cantonamentul intensiv pentru perfomanta – aprilie 2020!

January 29, 20200

Cunoasterea si avansarea in badminton prin intermediul stagiilor profesionale de pregatire au fost mereu pentru  noi, cei de la Badminton Armada, un punct cheie in viziunea noastra! Expertiza antrenorilor si jucatorilor in tari mai avansate in acest sport a fost si este o sursa de invatare de cea mai inalta calitate, in raport cu peisajul antrenoral intern.

Pentru anul 2020 luna aprilie, ACS ARMADA SUD are curajul si onoarea de a anunta,  in premiera pentru jucatorii romani de performanta, organizarea propriului camp de pregatire intensiva in badminton. Stagiul va fi coordonat de catre antrenoarea britanica Nicola Cerfontyne care va fi asistata de antrenoarea Florentina Constantinescu precum si de preparatorul fizic Andrei Antonescu.

Nicola Cerfontyne este o antrenoare de perspectiva, cu un palmares bogat ca jucatoare (fosta multipla campioana nationala a Regatului Unit), parte a colectivului tehnic al Badminton Europe Centre of Excellence. Noi am vazut-o la lucru anul trecut, in tabara Badminton Europe din Slovenia si ne-a placut. De acolo a plecat ideea de a o invita aici pentru acest proiect.

Detaliile despre costuri si program efectiv vor veni in zilele urmatoare. Tot ce putem spune acum cu siguranta este ca perioada aleasa va fi 04-12 aprilie 2020, sal(a)ile de desfasurare vor fi in Bucuresti – CSS 6 si/sau Popesti Leordeni iar numarul de participanti invitati (care vor fi structurati in doua grupe valorice) va fi limitat la 36. De asemenea, antrenorii romani invitati vor avea ocazia de a isi imbunatati cunostintele si creste expertiza, putand participa exclusiv contra-cost la toate sesiunile de antrenament.

Acest proiect este finantat exclusiv privat, din sponsorizari si din incasarile provenite din miscarea de jucatori amatori pe care o sustinem in complexul Elite Perfomance Center – Sun Plaza. Pe aceasta cale, tinem sa multumim public managementului salii dar mai ales tuturor jucatorilor amatori care contribuie astfel, indirect, la ridicarea nivelului acestui sport in tara noastra. Vom include in programul Nicolei si o vizita la Elite, alaturi de voi! Stay tuned!

Asadar, pentru cei care vor sa isi ridice nivelul de joc si de cunoastere, inspirati de un tehnician din tara care a inventat oficial badmintonul, bifati-va in calendarul lunii aprilie saptamana 04-12! Vom reveni cu detalii!

#Prinpasiunespreperformanta

29.01.2020, Cristian Turcu

Photo credit: Alamy photo database

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© copyright badmintonarmada.ro. Toate drepturile rezervate!